Jag har tävlingslydnadskurser på olika nivåer

Träna tävlingslydnad är en passion och jag älskar att motivera och inspirera till en lekfull, härlig och fint grundad träning, oavsett om du är nybörjare eller på hög nivå. Mina tävlingslydnadskurser håller jag inomhus hos Dogedu Hundhall i Bankeryd eller i Hulukvarn Hundarena, strax utanför Jönköping.

Tävlingslydnad är som cirkuskonster som vi bygger upp till ett program med detaljer, delar, moment där glädjen, gokänsla engagemang och lek genomsyrar träningen. Jag håller både helgkurser och flergångerskurser.

Full fart mot apporten

Mina tävlingskurser är:

Jag håller kurser i tävlingslydnad på olika nivåer. Lekfull träning för lekfullt lärande oavsett kunskapsnivå. Läs mer här. 
Jag håller individanpassade helgkurser i Hulukvarn hundarena. Är ni ett träningsgäng kan ni också boka in en helgkurs el flerdagarskurs med mig där. Läs mer här
Lägg en fin grund till din framtida lydnad/brukskarriär med denna grymma kurs i grunder. Läs mer här.