Att vidga sina vyer

Att vidga sina vyer i teknikens värld är absolut inte det jag själv skulle välja att ägna dagarna åt egentligen men…. Den här våren har det blivit så och det har varit mycket nytt för mig. Just nu håller jag på att lära mig att hantera min nya hemsida. Och tanken är att jag ska förbättra mina ”insatser” på nätet lite mer på flera olika sätt. Att blogga lite oftare kan ju vara en bra start. Så detta är ett vårlöfte som jag ska försöka att hålla!

Nytt namn

Jag har länge känt att jag vill ha ett namn på mitt företag som jag blir glad av och som visar vad jag vill lägga fokus på i träningen och på mina kurser. Så det har blivit dags att byta namn. Vem blir inte glad av glada hundar liksom? Och visst blir våra hundar extra glada när vi visar glädje!  Win Win!!

Tack alla fina kursare

 Jag vill passa på att tacka alla mina kursare genom åren som inte bara gått kurser själva utan också tipsat andra om mina kurser och gjort det möjligt för mig att jobba som instruktör i över 20 år nu –  Från mun till mun är oersättligt! Och snälla kommentarer på sociala medier är så glädjande. Nu tar jag nya tag för att utveckla min verksamhet på nätet också. Spännande projekt är på gång.

Välkommen till HappyDogsObedience