Älskade Änglavovvar

Varje hund har en plats i mitt hjärta. Alla har varit olika och haft sin egen personlighet. Vilka läromästare dom har varit. Allt har inte varit en dans på rosor, men det jag fått med mig i svårigheter har jag haft stor nytta av i mitt jobb som hundtränare/instruktör.

Tack till alla mina fyrbenta vänner – Ni är alla så saknade. 💕

Abby

Platsliggning med Abby

Abby var min första labrador, en hund som lämnat ett stort avtryck i mitt liv. Läs mer här

Timjan

Timjan en prickig border collie

Timjan, min pricknäsa – en stor personlighet.  Läs mer här

Bess

Bess bordercollien

Border collien Bess kom till mig som tvååring efter jag mist hunden Timi. Läs mer här.

Timi

Han var en blandning mellan bordercollie och hamiltonstövare. Tyvärr blev han inte så gammal utan dog av sjukdom vid två års ålder. Han lärde mig otroligt mycket om hur man kan träna en busig och jaktintresserad hund att till sist hålla sig mer till matte och inte driva rådjur, hästar och annat skojigt … Timi var något utöver det vanliga, vi hade en väldigt speciell kontakt och det kändes som att han hade ett sjätte sinne.

Phyllis

Phyllis var en underbart go liten welsh springer spaniel. Hon blev mer och mer mammas och pappas hund när jag flyttade lite hit och dit som ung. Phyllis blev 14 år och var den hunden som jag började träna lite lydnad med och även viltspår.

Tanja

Tanja var den första hunden i vår familj, som jag fick som tonåring. Hon var en engelsk cockerspaniel som tyvärr bara fick leva drygt ett år. Hon fungerade inte riktigt som hon skulle, blev farlig för både familjen och vänner. Ett tungt beslut fick vi ta till sist.